elinskreativa.blogg.se

2013-04-22
16:34:43

don't know what happened there. ...
vet inte vad som hände där men här är bilden som skulle varit i det förra inlägget ;)



Kommentarer:
#1: Julia

Jag tycker att du ska göra ett sånt här jätte stort lang med du vet såndär , vad heter de, sånt som finns i höns hus..höns nät kanske de heterm ja de tror jag. Men sen ska du göra sån här tiningar med tapetklister over allt, så de är kullar och sånt. Sen målar du så att det blir ett redskap. Sen ska du göra massa detalger med gubbar, hus och sånt. Det behöver inte vara ett riktig mark det kan vara ett fantasi redskap, men i alla fall ska det vara detalger och såna roliga saker. De här ska inte vara en liten grej som du gör på en kväll utan en stor som du lägger mer tid i, det blir roligare. Och sen kan du också upptadera blogen med alla nya saker och hur långt du kommit efter varje gång. Så nu får du inte säga nej :3

Svar: Hahaha vilken azum idé! :D men det kan dock vara lite för liten "målarduk" . :/ Men jac kan försöka! Men då nåste jag nog måla på nån annan ;)
Elin Lindberg

2013-04-22 @ 16:56:13
#2: Anonym

Gör sminkvideos, tre stycken. En för hösten, en för vintern och en för Våren!

Svar: Absolut. ...... vet inte hur du lyckas missa när vi varit vänner i snart 10 år att jag inte smikar mig. Men äh, jag är expert på allt så det löser sig ;)
Elin Lindberg

2013-04-22 @ 17:53:06
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: